Избор на трапезарни столове

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Трапезарни столовеВ днешно време може да закупите трапезарните столове, както в комплект с маса, така и да ги поръчате отделно. За да изберете подходящи столове за трапезария, трябва да съобразите каква е масата и кой модел ще е най-подходящ за нея. Освен това те трябва да са в унисон с цялостния интериор на трапезарията.

Трапезарните столове трябва не само визуално да са в тон със стаята, но е необходимо и да са подходящия размер, както да са достатъчно удобни за хранене в съотношение с масата. Затова преди да започнете да оформяте комплекта маса и столове за трапезария, направете нужните измервания първо на самата стая, за да не се окаже, че комплектът запълва цялото празно пространство. За целта трябва да знаете или поне да имате представя къде точно ще го поставите. Следва изборът на масата, след което преценете какво е оптималното съотношение между масата и столовете, за да можете да се храните спокойно, без масата да е твърде ниско или да се налага да вдигате лактите си много нависоко по време на обяда или вечерята.

Най-добре е да поръчате индивидуална изработка по ваши размери и модел на трапезарни столове в комплект с маса. Ако няма такава възможност, следете моделът на столовете да е близък до този на масата, която сте избрали. Ако има съществена разлика в някой орнамент, цвета, нюанса на дървото или някой от другите елементи, когато ги поставите заедно в трапезарията си, това неминуемо ще се набива на очи. Гарантирано ще го виждане не само вие всеки ден, сядайки на масата, но и вашите гости. По тази причина ви препоръчваме преди да купите каквото и да е обзавеждане за вашата трапезария, да проучите добре пазара и да изберете трапезарни столове, които подхождат както на масата, така и на останалите мебели и общия интериор на трапезарията и не на последно място – имат своето място в цялостното обзавеждане на вашето жилище.

Избор на трапезарни столове, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Speak Your Mind

*