Идеи за дизайн на бар столове на спортна тематика

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Спортен бар столАко сте спортен фанатик, тогава имате нужда от спортен бар стол. Тематичните високи столове са идеални за всеки, отдадена на футбола, бейзбола, баскетбола, хокея и дори на американския футбол. Това е най-добрият начин да покажете Вашия отборен дух и подкрепата към любимия си отбор през цялата година.

Независимо дали избирате столове за заведението, което е отправна точка за поредното състезание на любимия тим или искате да направите нещо по-различно в домашния интериор, с което да покажете страстта си към спорта, има изключително много варианти, на които можете да заложите при избора на висок стол за бара. По-долу описваме някои идеи, които могат да Ви послужат за отправна точка.

Класически идеи за бар столове на спортни теми

Обикновено спортната тема намира отражение при изработката на меката част на седалката, както и на облегалката на бар стола. Не е рядкост да има надписи и картини и по рамката на столовете за бара, като често тези мебели са боядисани в същия цвят като спортните екипи на любимия отбор.

Независимо от вида и размера на детайлите, те могат да бъдат изработени по поръчка. По-долу са изброени някои от най-често срещаните комбинации:

  • Бар столове с висока облегалка – повече площ за лого и картина на спортна тематика, а защо не и забавна карикатура. Бар столове с ниска облегалка – все пак има достатъчно площ за логото и мотото на отбора
  • Бар столa без облегалка – има място за показване на съпричастност по цялата седалка, както и по рамката на стола
  • Въртящи се бар столове – за да могат всички да виждат пълното послание, отправено от стола.
  • Столове с висока или ниска облегалка с подлакътници – тук вече възможностите са почти безгранични.

Определено, когато става въпрос за запалянковци, независимо дали на стадиона, у дома или в любимото заведение, пълно с почитатели, винаги имате възможност да покажете подкрепата към любимия спорт и любимия си отбор по различни и оригинални начини, дори с помощта на бар столовете. Опитайте!

Идеи за дизайн на бар столове на спортна тематика, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Comments

  1. Соня Георгиева says

    Много ми допадна идеята за бар столове на спортна тематика. Бихте ли ми публикували допълнителна информация по темата.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*